Om Frivillig Bornholm

Velkommen til IT portalen frivilligbornholm.dk

- et mødested for frivillige, foreninger, kommunen, borgere og alle ind i mellem

 

Uanset om du er borger, der ønsker at kende til øens kultur-, idræts- og fritidstilbud, ønsker at blive frivillig, eller du kommer fra en kulturinstitution, en forening, en aftenskole eller lignende og har brug for konkrete oplysninger, så finder du oplysningerne her på siderne.

Bornholm er en aktiv ø med et stort antal kulturinstitutioner, folkeoplysende foreninger og frivillige sociale foreninger. Der findes aktive borgerforeninger over hele øen, levende biblioteker og en spændende, ny kulturskole med mange gode tilbud.

Kommunalt ansatte vil også kunne finde inspiration på siderne med guides og gode råd til samspillet mellem kommune, frivillige og foreningslivet.

frivilligbornholm.dk er en IT portal indkøbt af Frivillig Forum Bornholm, FFB.

FFB er en paraplyorganisation, en interessesammenslutning af frivillige og foreninger og organisationer og Bornholms Regionskommune.

Læs mere om FFB og medlemsskab på Bornholms Regionskommunes hjemmeside

IT support - hjælp at hente

 Har du udfordringer med at bruge portalen kan du henvende dig til vores supportafdeling ved at skrive til følgende mail support@frivilligbornholm.dk og du vil i løbet af 1-2 hverdage blive hjulpet videre.