Frivillige opgaver på Bornholm

 • Musikhuzet kunne ikke fungere uden det frivillige personale. Til arrangementerne søger vi frivillige til afvikling, foto, bandcare, bartendere og teknik. Vi søger også frivillige til Kulturbutikken på St. Torv i Rønne.

   05-11-2018 Musikhuzet Bornholm

  Kultur Forøg dine kompetencer Salgsmedhjælp Madlavning Cafe-arbejde Samaritervagt EDB-arbejde Presse Kreativitet Administration Du har hænderne skruet rigtigt på

 • Kom til fælles pilot-oplæringer og mød de andre i fællesskabet 21. marts 2019 - tryk på overskriften og læs mere om dagen. - Som pilot cykler du på eldrevet rickshaw cykel ældre på ture rundt i nærområdet. I får vind i håret og kan udveksle historier fra fortid og nutid. God tur

   26-09-2018 Bornholms Regionskommune

  Sportsarrangementer

 • Vores daglige leder har brug for hjælp til at rydde op i samlingen af effekter, samt til udlån og aktiviteter både på centret og ude på øen.

   18-02-2019 Erindringscenter Bornholm

  Varme hænder m.m. Bestyrelsesarbejde Handicappede Administration

 • Har du tid og lyst til at være frivillig, at give dit besyv med når en borger eller dit lokalsamfund har brug for andet end det det offentlige byder ind med? Benyt denne hjemmeside frivilligbornholm.dk eller kontakt kommunens frivillighedskonsulent som også kan være behjælpelig med at finde det sted og den sag hvor du har lyst til at gøre en forskel.

   11-12-2017 Bornholms Regionskommune